info@homingszeged.hu +36 30 821 5841

320M Ft
Eladó

Makó, - 320 000 000 Ft Ipari terület

Alapterület 2700 m2 Szobák 1 Állapot Felújítandó Parkolás Autóbeálló

A Makói Kolbászgyár Makó ipari központjában helyezkedik el.  Makó a román és a szerb határ közelsége miatt igen fontos közlekedési csomópont, Magyarország egyik délkeleti kapuja. A könnyen megközelíthető, gazdasági szempontból kiemelkedő adottságokkal rendelkező 1,6 ha nagyságú ipari komplexum jelenleg használaton kívüli, felújítandó állapotú ipari épületekkel, raktárokkal, irodákkal és egyéb infrastruktúrával felszerelt.

A jelenlegi tulajdonos a kolbászgyár felújításához, bővítéséhez és technológiai fejlesztéséhez 1,6 milliárd forint összegű támogatást nyert. A projekthez tervdokumentáció és jogerős építési engedély áll rendelkezésre. A pályázat megvalósításával egy minden igényt kielégítő, korszerű húsipari feldolgozóüzem alakítható ki, gépekkel, szállítóeszközökkel együtt. Az üzem infrastruktúráját és technológiai felszereltségét a projekt összeállítása során 5000 kg/nap késztermék előállítására tervezték.

A Makói Kolbászgyár Zrt. értékesítési ára a telephellyel és a megnyert 1,6 milliárd forint támogatási összeggel együtt 320.000.000 Ft + ÁFA.

A Kolbászgyár működtetésén túl a telephely méreteiből és elhelyezkedéséből fakadóan alkalmas további fejlesztésekre. A jelenlegi tulajdonos hűtőházak építését is tervezte. Makó természeti adottságainak köszönhetően egy mezőgazdasági centrum, ahol kiemelkedő igény mutatkozik a termények szakszerű raktározására, átmeneti tárolására hűtőházakban. A városban jelenleg nem áll rendelkezésre elegendő hűtőház a piaci igények kielégítésére, ezért további hűtőházak építése mindenképp jövedelmező befektetést jelentene.

Makó mellett 10 hektáron sertés telep is eladó. A telepen jelenleg 4200 db sertés bérhízlalása folyik, ami mélyalmos rendszerben működik. A telep a működéshez szükséges minden engedéllyel rendelkezik. 

A sertéstelep vételára 290M Ft+Áfa.

Bővebb információ miatt hívjon bizalommal.


Adatok Ingatlan tulajdonságai

Építés éve: 1980
Lakások száma: 1
Emelet: Földszint
Szintek száma: 2
Építési mód: Tégla
Fűtés típusa: Gázfűtés
Belmagasság:
Telek mérete: 22 399 m2
Tájolás: Észak-nyugat
Nézet: Utcai
Lift: Nincs
Vízóra: Hideg
Energetikai tanúsítvány: H
Közös költség: 0
Erkély: Nincs
Kertkapcsolat: Van

Dajka Szilvia Összesen 39 ingatlan

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!
info@homingszeged.hu