info@homingszeged.hu +36 30 821 5841

53M Ft
Eladva

Szeged, Belváros - 53 000 000 Ft Tégla lakás

Alapterület 137 m2 Szobák 3 Állapot Átlagos Parkolás Utcán

Szeged belvárosában eladó egy 2. emeleti 137 nm-es, 3 szobás, nagy belmagassággal rendelkező gyönyörű polgári lakás.

Az 1900-s évek elején épült 14 lakásos patinás ingatlan kovácsolt vas korláttal és freskóval díszített lépcsőháza is lenyűgöző látványt nyújt. Jelenleg éppen felújítási munkálatokat végeznek az épületen (tető és a függőfolyosó felújítása zajlik).

A lakásba lépve egy tágas, kényelmes méretű előszoba fogad minket. Az előszobában lévő ablak sok fényt beenged, méretei pedig ideálisak több nagyobb bútor befogadására is. Innen közelíthető meg a kisebbb méretű WC-vel felszerelt fürdőszoba, valamint a konyha és  az egyik nagy méretű lakószoba is. 

A lakás egyik szobáját jelenleg is használják, míg a másik kettő használaton kívüli. A konyha az előszobához hasonlóan szintén elég nagy alapterületű, kényelmesen van benne hely, a természetes fényről pedig a függőfolyosóra nyíló ablak gondoskodik. A 3 szobából kettő külön is elérhető, de közöttük az átjárás is megoldott. 

A fütésről Héra rendszer és konvektorok gondoskodnak. A lakás méreteinek, valamint a szobák különálló megközelítésének köszönhetően akár bérbeadási szándékkal is ideális választás.

A lakás Szeged belvárosában, percekre a Széchenyi tértől és a Kárász utcától helyezkedik el. Elképzelni sem lehetne központibb helyet a városban. Ebből kifolyólag hibátlan a közlekedés, hiszen a háztól pár perc sétára több villamos és busz is megáll, de trolimegálló is van a közelben. 

A környéken gyógyszertár, étterem, rendelő és pékség is található. A sportolási, rekreációs, valamint bevásárlási lehetőségek is adottak. 

Bővebb információ miatt hívjon bizalommal.


Adatok Ingatlan tulajdonságai

Építés éve: 1900
Lakások száma: 14
Emelet: 2. emelet
Szintek száma: 3
Építési mód: Tégla
Fűtés típusa: Héra
Belmagasság: 3.8
Telek mérete: 1 000 m2
Tájolás: Észak
Nézet: Utcai
Lift: Nincs
Vízóra: Hideg
Energetikai tanúsítvány: H
Közös költség: 30 000 Ft
Erkély: Nincs
Kertkapcsolat: Nincs

Térkép Az ingatlan elhelyezkedése

Dajka Szilvia Összesen 39 ingatlan

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!
info@homingszeged.hu