info@homingszeged.hu +36 30 821 5841

109,9M Ft
Eladó

Szeged, Tápé - 109 900 000 Ft Ikerház

Alapterület 125 m2 Szobák 2+3 Állapot Új építésű Parkolás Autóbeálló

Szeged - Tápé városrészben, a Budai Nagy Antal utcában ÚJÉPÍTÉSŰ, 5 szobás tégla ikerház kulcsrakész állapotban eladó.

Az ikerház 563 nm-s, két utcára nyíló telken helyezkedik el, és mind a két ikerház fél saját bejárattal rendelkezik, csak a tárolók/gépházak érintkeznek egymással. A telek nem egyenlő arányban oszlik meg a két ingatlan között, ehhez az ikerházhoz 338 négyzetméteres telekrész tarozik. Itt helyezkedik el a nettó 117 négyzetméteres lakás, illetve a hozzá tartozó 16 négyzetméteres terasz is.

A kétszintes épület tervezésénél fontos szempont volt a kényelmes és praktikusan berendezhető életterek kialakítása. A földszinten a tágas és napfényes amerikai-konyhás nappali mellett egy hálószoba, tusolóval felszerelt fürdőszoba WC-el, valamint egy lépcső alatti kamra/háztartási helyiség található. Az egyedi magasfényű konyhabútorban prémium kategóriás gépek kerültek beépítésre (a konyhai gépeket az új tulajdonos választhatja ki). A lépcső alatti tároló/kamra helyiségben mosógép és szárítógép kiállás került kialakításra. A gépház méretéből adódóan alkalmas tárolásra is, vagy akár relax szobának is kialakítható pl. szaunával :)

Az emeleten teljes értékű lakórészeket alakítottak ki, itt 3 szoba, nagyméretű gardrób helyiség és egy fürdőszoba kapott helyet. Az elegáns fürdőben Wellis térkád és dupla mosdó lett beépítve.

Az ingatlanok fűtését Gree hőszivattyúval oldották meg, padlófűtéssel, illetve az energia felhasználás gazdaságosabbá tételére mind a két házra 9 kW-s napelem rendszert telepítettek. Ennek, valamint a korszerű építőanyagoknak köszönhetően a ház rezsije rendkívül kedvező. Az energia felhasználást tovább javítja, hogy az épület minden helyiségének hőmérsékletét külön termosztáttal lehet szabályozni. A nyári hűtésről két klíma gondoskodik. A 3 rétegű minőségi nyílászárók rejtett redönytokkal és elektromos vezérlés előkészítésével kerültek kialakításra.

A kerítés kivitelezése is megtörtént, tégla építésű oszlopokból és szendvicspanelokból áll. A kertkapuk motorizálhatóak.

Csok és illetékkedvezmény, illetve a vételárból az 5%-os Áfa visszaigényelhető!

Az ingatlan már rendelkezik használatbavételi engedéllyel és használati megosztással, aminek köszönhetően a leendő tulajdonos gyorsan és problémamentesen tudja intézni az állami támogatást és a vásárláshoz szükséges hitelt.

A családi házas övezet jó infrastrukturával rendelkezik, a közelben buszmegálló, posta, boltok, és óvoda is található. A belváros autóval kb. 8-10 perc alatt elérhető.

A képek az ingatlanról készültek, a kivitelező az utolsó símitásokat végzi.

Bővebb információ miatt keressen bizalommal.


Adatok Ingatlan tulajdonságai

Építés éve: 2023
Lakások száma: 2
Emelet: Földszint
Szintek száma: 2
Építési mód: Tégla
Fűtés típusa: Hőszivattyú
Belmagasság:
Telek mérete: 338 m2
Tájolás: Nyugat
Nézet: Udvari
Lift: Nincs
Vízóra: Hideg
Energetikai tanúsítvány: Nincs minősítés
Közös költség: 0
Erkély: Nincs
Kertkapcsolat: Van

Ingatlan helyiségei

Amerikai konyha 31 m2
Előszoba 4 m2
Fürdő wc-vel 5 m2
Fürdő wc-vel 9 m2
Gardrób 5 m2
Kamra 2 m2
Kazánház 8 m2
Közlekedő 4 m2
Szoba 11 m2
Szoba 12 m2
Szoba 10 m2
Szoba 11 m2

Dajka Szilvia Összesen 35 ingatlan

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!
info@homingszeged.hu