info@homingszeged.hu +36 30 821 5841

39,9M Ft
Eladó

Szeged, Alsóváros - 39 900 000 Ft Tégla lakás

Alapterület 70 m2 Szobák 2 Állapot Felújítandó Parkolás Utcán

Szegeden, a Mátyás király tértől pár perc sétára egy 1. emeleti, 70 nm-es, 2 szobás téglalakás (2.) eladó.

Az épület egy 374 nm-s telken helyezkedik el. Az épületben két külön bejárattal rendelkező lakást alakítottak ki. A lakás Alsóvároson, a Csiga pékséghez, a pályaudvarhoz, Mátyás templomhoz közeli csendes, nyugodt környéken található. A telekre belépve tágas kert fogad minket, melynek a lakáshoz tartozó részén grillezni, sütögetni, de akár kertészkedni is bőven akad hely. Külön lépcsőn, saját folyosón tudunk bejutni az ingatlanba. A lakásba lépve rögtön feltűnnek a tágas terek, melyet a nagy belmagasság tovább növel. A konyhában a gépesítés és bútorok mellett egy étkezőasztal is helyet kapott, ennek ellenére könnyedén lehet mozogni. Innen nyílik a zuhanyfülkével és WC-vel ellátott fürdőszoba, ahonnan egy kisebb tárolóhelyiség is elérhető. A konyhából a nagy alapterületű, szellősen berendezett nappaliba jutunk, ami sok lehetőséget nyújt a különböző belsőépítészeti elképzeléseknek. Innen jutunk a franciaággyal és szekrényekkel berendezett hálószobába, ahol ennek ellenére is rengeteg hely áll még rendelkezésre. A lakás sajátossága, hogy az alaprajzzal nagyjából megegyező méretű és elrendezésű pince, valamint egy padlástér is tartozik hozzá, ezáltal a kihasználható terület jelentős. Az ingatlan hűtő-fűtő klímával szerelt, parkolásra pedig az utcán van lehetőség. A fa nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Tájolásának és az utcafronton lévő fáknak köszönhetően jól leárnyékolt. Az utóbbi években több felújítási munkálatot is végeztek a házon.

  • 2011-ben az addig közösen használt lépcső helyett saját lépcsőfeljáró készült az I/2. sz lakáshoz. Ezzel egyidejűleg a csapadékviz elvezetése is megtörtént.
  • 2012-ben a vízórától a I/2 lakásig teljes csőcsere valósult meg.
  • 2013-ban a konyhából nyíló szoba jobboldali falát hőszigetelték.
  • 2015-ben a Szegedi Kéményszervíz Kft. elvégezte a kéménybéléscsövezését furánflex technológiával 3 bekötéssel.
  • 2016-ban megtörtént az elektromos hálózat részleges felújítása a villanyórától a lakásig, a pince áramhasználatának leválasztása és mérőórával való ellátása, valamint a világítás kialakítása.
  • 2017-ben elkészült a tető részleges javítása, törött cserepek pótlása, dudacserepek cseréje és szigetelése.
  • 2018-ban beszerelték a split-klímát, aminek alkalmából újabb elektromos felújításra volt szükség, a nagyobb terhelés miatt.

A lakás jelenlegi állapotában további felújítást igényel. Ideális választás azoknak, akik ki szeretnék használni az ingatlan tágas tereit és van módjuk a lakást, valamint a pincét is felújítani.

Bővebb információért kérem hívjon bizalommal!


Adatok Ingatlan tulajdonságai

Építés éve: 1939
Lakások száma: 2
Emelet: Földszint
Szintek száma: 2
Építési mód: Tégla
Fűtés típusa: Konvektor
Belmagasság: 3
Telek mérete: 374 m2
Tájolás: Nyugat
Nézet: Utcai
Lift: Nincs
Vízóra: Hideg
Energetikai tanúsítvány: Nincs minősítés
Közös költség: 0
Erkély: Nincs
Kertkapcsolat: Van

Térkép Az ingatlan elhelyezkedése

Dajka Szilvia Összesen 57 ingatlan

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!
info@homingszeged.hu